DSC_0714_edited_edited.jpg

YHTEISTYÖ

Yhdessä matkalla mestaruuksiin

Koko joukkueen ajallisen sitoutumisen lisäksi kilpailuprojektit vaativat myös taloudellisia resursseja, niin leirityksiin kuin kilpailu- ja matkakuluihin. Teemme joukkueena talkoita ja muuta varainkeruuta, mutta tarvitsemme matkaamme myös sponsoreita.


Yhteistyökumppaniksemme voi lähteä mukaan monin tavoin. Voit itse ehdottaa sopivaa tapaa tai voimme ehdottaa sopivia malleja. Esimerkiksi, tulemme teettämään joukkueellemme kisa-asut, joihin pystymme painattamaan logoja. Yhteistyökumppaniemme nimet pääsevät myös esiin joukkueen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.


Lisäksi sopimuksen mukaan olemme valmiita osallistumaan yhteistyökumppaneiden markkinointi- ja liikuntatilaisuuksiin. Olemme järjestäneet yritysten henkilökunnalle liikunnan teemapäiviä, joissa on tutustuttu vesiliikuntaan, snorklaamiseen ja erityisesti uppopalloon.

Uppopallo on mielenkiintoinen ja haastava peli, jossa suomalaiset ovat pärjänneet hyvin kautta aikojen. Laji on kohtuullisen pieni eivätkä aktiivipelaajat ole täysipäiväisiä ammattiurheilijoita. Joukkueemme jäsenet ovat kuitenkin erittäin innostuneita ja motivoituneita pelaamaan lajinsa huipulla. Lähde siis mukaan matkaamme!

Voit ottaa meihin yhteyttä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla uppopallonaiset@gmail.com. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

MATKASSAMME GRAZISSA 2020 OLIVAT

Matkamme maailmanmestaruuskilpailuihin ei olisi mahdollista ilman meidän yhteistyökumppaneitamme. Yhteistyökumppanien tuella pystymme treenaamaan useammin yhdessä ja samaan yhteistä peliaikaa maajoukkueleirien avulla. Maailmanmestaruuskisat ovat suuri henkinen ja fyysinen ponnistus, mutta panokset ovat suuret myös rahallisesti. Kiitämme suuresti yhteistyökumppaneitamme tuesta. Olette korvaamattomia.

FINNLINES

ASKO NIEMI

WOODS HELSINKI

MIRANDOS MUSIC

MARKKINOINTITOIMISTO PINTA 

ETS NORD

KONETYÖ KAAKINEN

VESI-MASA

A-INSINÖÖRIT

 
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogger

©2020 Ilona Häsänen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now