20190728_094126.jpg

YHTEISTYÖ

Yhdessä matkalla mestaruuksiin

Koko joukkueen ajallisen sitoutumisen lisäksi kilpailuprojektit vaativat myös taloudellisia resursseja, niin leirityksiin kuin kilpailu- ja matkakuluihin. Teemme joukkueena talkoita ja muuta varainkeruuta kuten golfpallojen sukeltamista vesiesteistä, mutta tarvitsemme matkaamme myös sponsoreita. 


Yhteistyökumppaniksemme voi lähteä mukaan monin tavoin. Voit itse ehdottaa sopivaa tapaa tai voimme ehdottaa sopivia malleja. Esimerkiksi, tulemme teettämään joukkueellemme kisa-asut, joihin pystymme painattamaan logoja. Yhteistyökumppaniemme nimet pääsevät myös esiin joukkueen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.


Lisäksi sopimuksen mukaan olemme valmiita osallistumaan yhteistyökumppaneiden markkinointi- ja liikuntatilaisuuksiin. Olemme järjestäneet yritysten henkilökunnalle liikunnan teemapäiviä, joissa on tutustuttu vesiliikuntaan, snorklaamiseen ja erityisesti uppopalloon.

Uppopallo on mielenkiintoinen ja haastava peli, jossa suomalaiset ovat pärjänneet hyvin kautta aikojen. Laji on kohtuullisen pieni eivätkä aktiivipelaajat ole täysipäiväisiä ammattiurheilijoita. Joukkueemme jäsenet ovat kuitenkin erittäin innostuneita ja motivoituneita pelaamaan lajinsa huipulla. Lähde siis mukaan matkaamme!

Voit ottaa meihin yhteyttä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla uppopallonaiset@gmail.com. Ota rohkeasti yhteyttä!

Vielä lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme vuosien varrella. 

 
tawast-logo_1989.jpeg

TAWAST GOLF