top of page
Search
  • Vedenneito

Vuoden 2023 kalenterikuvaukset
Nyt on taas takana syksyn yksi tärkeimmistä varainkeruu projekteista eli kalenterikuvaukset. Tänä vuonna joukkueemme haluaa tuoda esille omaa lajia kahdentoista kalenterikuvan kautta.


Me etelämmässä asustelevat pelaajat keräännyimme yhtenä tiistaina ja vietimme tiiviin illan altaassa kuvia ottaen. Ajatuksia ja ideoita oli suunniteltu etukäteen ja ne oli listattu ylös kuvausjärjetykseen. Alkulämpöä kuvauksille haettiin tietysti suomalaiseen tapaan saunan lämmöstä.

Kuvauksissa napsittiin useita niin taidepläjäyksiä kuin uppopalloon liittyviä kuvia. Totesimme kuvausten jälkeen, että kyllä sitä aina tekee asioita hiukan eri tavalla, kun joku on kuvaamassa. Nyt jännityksellä odotamme illan kuvasaalista, josta pääsemme valikoimaan ne 12 tiettyä kuvaa juuri teille.

Projektin toteutukseen vaaditaan tietysti taitavaa kalenterin taittajaa, joka meiltä löytyy omasta takaa. Joukkueemme rankkarikunigatar Ilona Häsänen on myös velho altaan ulkopuolella ja on luvannut tehdä kalenterin taittamisen myös tänäkin vuonna. Super suuret kiitokset tästä.

Valokuvaukseen sopii tietysti Leppävaaran uimahalli ja sieltä saimme sovittua kuvausvuoron Najadien sekä Nousun kanssa. Joten kiitokset kuuluu myös heille!


Kuva Janne Lind


Valokuvauksesta vastasit tänä vuonna Janne Lind sekä Kristian Loise. Valokuvaus oli hyvin johdettu ja aikataulutettu saimme paljon kuvausmateriaalia, jota voimme varmasti hyödyntää myös myöhemmin. Tuhannet kiitokset teille molemmille.

Aloitamme kalenterin ennakkomyynnin ja postitukset lähtevät heti liikkeelle, kun kalenteri saadaan painosta. Kalenterin hinta on tuttu 20e. Mikäli haluat kalenterin postilla, lisätään postituskulut tuohon hintaan.


Pidemmittä puheitta ei muuta kuin tilauksia tekemään ja tukemaan samalla Suomen naisten uppopallomaajoukkueen reissua kohti Kanadan MM-kisoja kesällä 2023. Voit tehdä ennakkotilauksen tällä lomakkeella. Kalentereita tullaan myymään myös loppuvuoden sarjakierroksilla.


#9 Satu Suomalainen


118 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page