top of page
Search
  • Vedenneito

Uppopallonaiset suuntaavat PM-kisoihin Köpikseen 24.-25.2.2024

Updated: Feb 21Nuorten naisten ja naisten maajoukkuerinkien pelaajat kokoontuivat Hämeenlinnaan viime viikonloppuna 3.-4.2.2024 kokoamaan joukkojaan yhteen, tutustumaan toisiinsa ja lisäksi mittelöimään joukkuepaikasta aikuisten Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Tanskassa helmikuun lopussa.


Viikonloppu oli fantastinen ilotulitus naisten uppopalloilua. Kokeneet konkarit saivat uusista lupauksista voimaa ja lisää tehoa spurtteihin ja uudemmat lajista innostuneet loistivat ja saivat lisäoppia ja -kokemusta. Yhteispeli oli kaunista katsottavaa: kaveria autettiin, jaksettiin sukeltaa vielä muutama lisäsekunti ja ylitettiin itsemme.


Lisämaustetta leiriviikonloppuun toi juurikin tämä PM-kisaprojekti. Voi ehkä sanoa, että maajoukkuetoiminta on hieman murroksessa ja sen vuoksi olenkin niin iloinen, että taustalla töitä on tehty ja nyt meillä on joukkue suuntana Köpis ja kovat kansainväliset kisat! Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tätä matkaa starttaamassa ja varmistamassa, että maajoukkueilla on kultainen tulevaisuus.


Suuri kiitos Jukka Levoselle ja Kaj Björkille, jotka ovat olleet luotsaamassa maajoukkuetoimintaa nyt muutaman vuoden ajan ja mm. vuoden 2022 EM-kisaprojektin vetämisestä. Nyt valmentajarintamalla kuitenkin tapahtuu muutoksia. Jukan ja apunaan nuorten naisten maajoukkuevalmentajan Markus Nevalaisen piti siivittää tämä joukkue kisoihin, niin Jukan kuitenkin piti jäädäkin sattumien summana taka-alalle, joten Markus hyppäsi hienosti saappaisiin. Ja eipä aikaakaan, kun valmentajatiimi täydentyi Janne Lindillä ja Kira Slottella. Upeaa, iso kiitos kaikille teille!Valmentajien lisäksi julkistakaamme myös tuleva maajoukkue PM-kisoihin:


#2 Alma Nevalainen

#5 Saija Jokinen

#6 Heli Koskinen (kapteeni)

#10 Emilia Julkunen

#11 Mari Pesola

#12 Seda Ilksöz-Jussila

#15 Nea Kuosmanen

#16 Jemmi Levonen

#22 Olivia Hellsten

#25 Jonna Juvonen

#38 Mette Koski

#42 Nuppu Uusitalo

#43 Julia Mäntylä

#57 Meri Luukko

#99 Ilona Häsänen (varakapteeni)


Onnea kaikille joukkueeseen valituille! Lisäksi kunniamaininnan saa kaikki Hämeenlinnan leirille osallistuneet joukkueeseen pyrkijät ja myös sparraajat. Kuten valmennustiimikin sen totesi, voitte kaikki olla ylpeitä itsestänne viikonlopun reippaasta toiminnasta.


Seuraa meidän matkaa kohti kisoja instassa ja facebookissa @uppopallonaiset! <3Terkuin Ilona Häsänen #99354 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


Post: Blog2 Post
bottom of page