Search
  • Vedenneito

Turussa leireilemässä


Päästiin leirille Turkuun, jee! Leirin sijainnin takia pohjoisesta tulevilla leiri alkoi siis jo perjantaina melkein koko päivän kestävällä matkustuksella. :) Onneksi Turussa odotti valmiiksi pedattu sänky hotellissa, ja tunnelman kohottajana toimi tietysti aamulla odottava hotelliaamupala, sekä joukkueen näkeminen.

Leirimme alkoi kaikilla yhteisesti lauantaiaamuna klo 9.00 joukkueen tapaamisella Impivaaran uimahallin pihalla. Iloinen puheensorina täytti pihan, kun joukkueellinen naisia vaihtoi iloisina kuulumisia, tuulesta ja kylmyydestä huolimatta. Pihalla oli naisten lisäksi valmentajamme ja miesten maajoukkue valmiina leireilemään. Leireilimme yhdessä miesten kanssa, kuitenkin treenatessa omia harjoituksiamme, sillä jaoimme altaan meille puoliksi. Aluksi valmentajamme kertoivat leirin tärkeimmistä kehityskohteista, jonka jälkeen Heli #6 jakoi meidät eri pelipaikoille ja joukkueisiin. Vielä ennen saunaan ja altaaseen pääsyä Seda #12 piti pihalla meille kaikille avaavan lämmittelyn.

Lauantain molemmat altaat olivat kahden tunnin mittaiset. Niiden aikana käytiin uusien valmentajiemme kanssa ideaa halutusta pelitavasta fläppitaulun avulla, sekä tietysti käytännössä. Altaan aluksi Heli #6 tai Seda #12 vetivät kaikille alkulämmittelyt altaassa, jonka aikana uimme, teimme potkuja, käsittelimme palloa ja avasimme keuhkoja erilaisten sukellusten avulla. Osanottajien vähyyden takia altaamme koostuivat pääosin koritusharjoituksista, sekä erilaisista pelinomaisista harjoituksista. Onneksi pääsimme myös pelaamaan pienissä pätkissä, mikä on varmasti kaikkien lempipuuhaa!

Altaiden välissä ehdimme syömään eväitä, ja pääsimme kuuntelemaan luentoa harjoittelusta ja treenaamisesta leirien ulkopuolella. Luento oli mielenkiintoinen ja herätti keskustelua meidän naisten välillä ihan saunassa asti. Oli kivaa saada uutta näkökulmaa treenaamiseen!


Illalla osa joukkueestamme lähti suoraan kotiin nukkumaan, mutta kauempaa tulleet jäivät Turkuun syömään. Syönnin jälkeen päästiin suoraan hotellin pehmeisiin lakanoihin nukkumaan ja lepäämään huomista leiripäivää varten. Me pohjoisen tytöt kävimme illalla myös hotellin kuntosalilla venyttelemässä väsyneitä lihaksia ja päivän aikana tulleita kolotuksia.

Sunnuntainaamu alkoi hotellissa majoittuneilla ihanalla aamupalalla, parasta! Vaikka osallistujamäärämme oli hieman tippunut lauantainkin määrästä, se ei pilannut tunnelmaa, vaan mukauduimme siihen ja teimme erilaisia harjoituksia, emmekä pelanneet niin paljoa. Tunnelma oli iloista, vaikka kaikki tuntuivat olevan hieman väsyneitä lauantain pitkistä altaista. Vielä kesken altaan yksi joukkueestamme (allekirjoittanut) joutui jättämään treenit välistä, jolloin Jukka, toinen valmentajistamme pääsi vahvistamaan valkoista joukkuetta. Sunnuntaina oli lauantain tavoin myös kaksi allasta, ne olivat tosin vain hieman lyhyempiä, puolentoista tunnin mittaisia.

Sunnuntaina altaiden välissä tietysti söimme, ja kävimme valmentajien johdolla läpi pelitaktiikkaa ja sen tärkeimpiä kehityskohteita. Ennen toista allasta pääsimme vielä uimahallin jumppasaliin käymään läpi liikkuvuusharjoitteita Sedan #12, sekä valmentajamme Jussin opastuksella. Jussilta saimme myös opastusta treeniohjelmamme liikkeisiin ja niiden oikeisiin suoritustekniikoihin.

Sunnuntaina me pohjoisesta tulleet lintsasimme toiselta altaalta hetken ja lähdimme nopeasti taksilla juna-asemalle, jotta ehtisimme koteihimme vielä sunnuntain aikana. Vielä juuri ennen lähtöä valmentajat halusivat muistaa viime leirillä käydyistä asioista eniten kehittyneitä, ja lusikat saivat Mari #11 ja minä Hilla #18. Myös edellisellä leirillä lusikat ansainneet Ilona #99 ja Satu #9 saivat lusikat tällä leirillä. Meidän pohjoisen tyttöjen lähtiessä muut joukkueesta jäivät vielä altaaseen ja päättämään leirin yhteisesti.

Leiriltä saimme paljon ajateltavaa, hyviä vinkkejä valmentajilta ja joukkuekavereilta, hyvää fiilistä, ja tietysti hieman mustelmia ja kolotuksia. Toivotaan että pääsemme taas pian leireilemään, tämänhetkisestä maailmantilanteesta huolimatta.<3: Hilla #18


86 views0 comments

Recent Posts

See All
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogger

©2020 Ilona Häsänen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now