top of page
Search
  • Vedenneito

Pirkkolan PM-kisat ensikertalaisen silmin + tunnelmia viime leiriltä HämeenlinnastaPirkkolan PM-kisat 2022 sujuivat mallikkaasti suuremmitta ongelmitta. Pelaamaan saatiin sekä naisten että miesten maajoukkueet Norjasta, Tanskasta ja Ruotsista. Pelit pelattiin suht nätisti eikä sen suurempia loukkaantumisia nähty, koronatartunnatkin jäivät vähiin. Viikonloppu meni nopeasti ja hauskaa oli, tuloksetkaan eivät olleet huonot. Mainitsemisen arvoista on myös se, että pelattiin myös yksi tasapeli Norjaa vastaan!


Tulokset (naiset)

1. Norja

2. Suomi

3. Ruotsi

4. Tanska


Tulokset (miehet)

1. Tanska

2. Ruotsi

3. Norja

4. Suomi


Näin ensikertalaisena aikuisten kisoissa ja joukkueen nuorimpana pelaajana oli kisaviikonloppu melkoinen kokemus. Pääsi pelaamaan kovia pelejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Pelien kovuus ei yllättänyt, mutta yllätti kuitenkin, kun ei ole tottunut tämän tasoisia pelejä pelaamaa, mutta tiesi mitä on vastassa. Vaikka olin hyvin valmistautunut jännittämällä ja pelkäämällä vastustajia (varsinkin sitä yhtä ruotsalaista, oli muuten aika lihaksikas kaveri), voin jälkiviisaana sanoa, että ei oisi tarvinnut. Onneksi jännitys kuitenkin väheni peli peliltä ja ennen finaalipeliä jännitti enää vaan tosi paljon 😊.

Ja kun vastassa oli taitavia kavereita ja taso oli kovempi, kun se mihin on tottunut, tuntui pelaaminenkin paljon rankemmalta. Vaihtoon kiivetessä tuntui siltä, että keuhkot pettäisivät ja konttaaminen vaihtopenkille on oiva tapa liikkua.


Kaikista edellä mainituista ikävyyksistä huolimatta, jäi päällimmäisenä mieleen se, kuinka hauskaa oikeasti oli, (tai ainakin altaan ulkopuolella oli hauskaa). Tuntui siltä, että oikeasti oli osa joukkuetta ja pääsi kisatunnelmaan mukaan. Menisin uusiksi ihan milloin vaan!

Naisten MJ-leiri Hämeenlinnassa ja pelikierros Tampereella


Naiset leireilivät jälleen Hämeenlinnassa 20.3 sunnuntaina. Monet pelasivat edeltävänä päivänä nuorten ja naisten sarjan pelejä, ja leirillä tempo oli myös sen mukainen. Leirillä harjoiteltiin hyvin pelinomaisia tilanteita sekä vähän yksilösuorituksia ja oivallettiin uusia asioita. Käytiin pikaisesti läpi PM-kisoissa sattuneita virheitä ja onnistumisia ja miten tästä lähdetään jatkamaan.

Soviteltiin myös uusia kisauikkareita ja todettiin, että hitto, eihän ne sopinut kunnolla kenellekään. Eiköhän kuitenkin sekin ongelma ratkea jotenkin.

-Thelma Björk


174 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page