top of page
Search
  • Vedenneito

Pettymyksiä ja puolivoittoja

MM-kisa päätöksen jälkeinen divarin sarjakierros pelattiin Joensuussa. Joukkueen pelaajamäärä koki merkittävän kadon viimeisen viikon aikana, joten peleihin lähdettiin tiukalla kuuden pelaajan nipulla. Onneksi kukaan ei enää sairastunut, joten pelit päästiin pelaamaan. Ei tarvinnut jakaa peliaikaa, kiivetä altaasta vaihtoon eikä kuluttaa vaihtopenkkiä, vaan saatiin pelata koko sydämestä. Joukkueen taktiikka oli selvä: hallitaan peliä.

Ensimmäisenä vastaan asettui Joensuun joukkue. Pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan taktiikkaan ja ensimmäiset viisi minuuttia pyöritimmekin peliä vastustajan päässä. Ikävä kyllä vastustajalla oli enemmän virtaa pallon saatuaan ja nopean hyökkäyksen seurauksena jouduimme ensimmäisen kerran kaivamaan pallon omasta koristamme. Vastustaja teki ensimmäiseen erään vielä kaksi maalia. Emme kuitenkaan luovuttaneet vaan heti seuraavan erän alkuun tehtiin maali! Mari kävi työntämässä pallon vastustajan koriin, Hillan tukiessa vierellä. Tilanne kavennettiin 1-3:een. Pelissä kuitenkin alkoi näkyä vaihtopelaajien vähyys ja teimme huonoja ratkaisuja sekä tyhmiä virheitä. Puolustimme kuitenkin aktiivisesti ja vastustaja ei helppoja maaleja saanut. Toisen erän lopulla saimme jälleen virheet kuriin, pelin kasaan ja jatkoimme pyörittämällä peliä. Peli päättyi kuitenkin Joensuun voittoon 1-10. Pelasimme hyvän pelin kuudella pelaajalla.

Toisessa pelissä vastaan asettui PSK Kupla, jonka tiesimme myös kovaksi vastustajaksi. Taktiikka oli sama kuin edellisessäkin pelissä ja pääsimme rauhassa pyörittämään vastustajan päässä, välillä pitkiäkin jaksoja. Muutamia yksittäisiä hyökkäyksiä korillekin tehtiin, mutta palloa ei saatu koriin asti. Vastustaja puolestaan jaksoi painaa pallon korin pohjaan asti. Peli päättyi 5-0 PSK Kuplan voittoon.

Jokainen paikalla ollut pelaaja antoi kaikkensa, auttoi kaveria ja pelasi hienon pelipäivän!