top of page
Search
  • Vedenneito

Pelaajaesittely: Ilona Häsänen

Updated: Feb 11, 2021

Nyt aloitetaan uusi blogisarja eli pelaajaesittelyt! Sivuston ylläpitäjänä otan etuoikeuden aloittaa esittelyt, joten täältä pesee:



Nimi: Ilona Häsänen


Ikä: 29


Pelipaikat: Hyökkääjä, mokke


Pelivuodet: Tänä vuonna tulee kymppi täyteen!


Pelivuodet maajoukkueessa: Sama kymppi


Seura: Aloitin Rauman laitesukeltajissa aikoinaan ja sittemmin monta vuotta kuulunut Saaristomeren sukeltajiin eli kotihalli on Turussa


Arvokisaedustukset: MM 2011, 2015, 2019; EM 2017; PM 2014, 2020


Jokin uppopallomuisto: Harkoissa sain tällin ja lääkärin diagnoosi oli mustelma tärykalvossa. WHAT, onko se edes mahdollista? :D


Vahvuuteni pelatessa: Voimaa ja tahtoa riittää, ja rakastan katkoa syöttöjä ja onnistunkin usein siinä.


Parasta uppopallossa: Onhan uppopallo nyt aivan uskomaton laji. Vesielementti, pelimäisyys.


Miksi/miten aloitit uppopallon: Harrastin kilpauintia 10 vuotta, mutta kun lähdin lukiosta vaihtoon Costa Ricaan ja palasin sieltä, ei joukkuetta enää ollut. Kummisetäni (eli Jukka, josta tuli tänä vuonna meidän valmentaja!) vinkkasi uppopalloharkoista ja päätin kokeilla, olinhan uppopalloilijoita seurannut jo monta vuotta toisesta altaasta. Ensimmäisten treenien jälkeen totesin olleeni 10 vuotta väärässä altaassa, sillä uppopallo oli ihan mun juttuni!


Vaikeinta uppopallossa: Se, että uppopalloilijoita ja viikkotreenejä on liian vähän. Ainakin Turussa. Joten kaikki uudet innokkaat kokeilijat, tervetuloa!


Mitä teen uppopallon lisäksi: Altaan ulkopuolella teen keramiikkaa, makrameeta, markkinointia ja kunnostan keväällä ostamaamme maatilaa.


Noin! Ensimmäinen esittelly on valmis. Tulemme julkaisemaan esittelyjä täällä tasaiseen tahtiin, jotta pääsette tutustumaan paremmin joukkueemme supertähtiin.






260 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page