top of page
Search
  • Vedenneito

Pelaajaesittely: Heli Koskinen



Nimi: Heli Koskinen


Ikä: 34


Pelipaikat: alusta asti olen ollut puolustaja, hyvin harvakseltaan on muitakin paikkoja päässyt kokeilemaan


Pelivuodet yleensä: 20


Pelivuodet maajoukkueessa: 19


Seura: Tampereen Urheilusukeltajat


Arvokisaedustukset: 2020 PM, 2019 MM, 2018 PM, 2017 EM, 2015 MM, 2014 PM, 2013 PM, 2011 MM, 2010 PM, 2007 MM, 2006 PM, 2005 EM, 2005 PM, 2004 nuorten PM


Jokin uppopallomuisto: Vuonna 2002 itsenäisyyspäivää vietettiin maajoukkueringin kanssa Göteborgissa FelixCupissa. Tämä oli ensimmäinen kisareissuni maailmalle ja heti napsahti ensimmäinen maali! Korin tein Ruotsin joukkuetta vastaan, mikäs sen makeampaa. Maali oli lopulta joukkueen ainoa koko turnauksessa.


Suosikkiräpylämerkki: Se millä pääsis kovaa


Vahvuuteni pelatessa: Jos päästät palloon kiinni...


Parasta uppopallossa: Mahdollisuus kehittyä vaikka kuinka pitkälle


Miksi/miten aloitit uppopallon: Vuosituhannen vaihteessa kiinnostus oli vielä pinnan päällä jääkentällä, mutta joukkueen pojat olivat keksineet parempaa tekemistä ja jääkiekkojoukkueeni hajosi. Oli keksittävä jotain muuta. Muuan J-P Tanner oli painipiireistä tuttu ja hän ehdotti sukelluskokeilua. No siitä sitten alkoivat vapaasukellus, laitesukellus, räpyläuinti ja uppopallo. Uppopallon aloitusta hieman häiritsi samanaikainen laitesukelluskurssi, mutta uppopallo on näistä aktiivisimpana jäänyt kukoistamaan.


Vaikeinta uppopallossa: Jatkuvasti uutta opittavaa, joka toki motivoikin samalla


Mitä teen uppopallon lisäksi: Työkseni olen palotarkastaja ja vapaa-aikaani vietän reenaamisen lisäksi paloasemalla vpk:n kaikessa toiminnassa aina hälytyksistä nuorten kouluttamiseen.




305 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page