Search
  • Vedenneito

Pam! Pallo koriin!


Tampereen tytöillä on ollut tapana (säännöllisen epäsäännöllisesti) käydä viikonloppuaamuisin treenaamassa korituksia. Kynnelle kykenevät laittavat herätyskellot soimaan ja altaalla tavataan 9.00. Jokainen tekee oman tarpeen mukaan lämmittelyjä, joka loppuu siihen, kun ensimmäinen meistä kiinnittää korin pohjaan. Näin tapahtui myös viime lauantaina.


Koska kroppa on yön jäljiltä vielä kankea, eikä lämmittelyjä tehty kuin nimeksi, ensimmäiset harjoitustoistot tehdään maltillisesti. Hiljalleen tempo kiihtyy ja intensiteetti nousee. Harjoituksissa on joku punainen lanka, kuten tänään pään puolelta korittaminen, mutta jokainen toteuttaa sen omalla tyylillä. Kira #3 ja Heli #6 kääntää, Saija #5 kiilaa ja minä törmään. Jokaiselle annetaan palautetta, ja tunnin jälkeen pallo iskeytyy koriin joka yrityksellä.


Harjoitusten jälkeen todettiin, että minulla on maalivahtiystävällinen koritustyyli ja päästä työntäminen sattuu maalivahdin sormiin. Saunassa pohdittiin vielä mielikuvaharjoitusten merkitystä. Illalla ennen nukahtamista taidan treenata vielä uudestaan korituksia.


Hyvää viikonloppua!
Seda #12

62 views0 comments

Recent Posts

See All