top of page
Search
  • Vedenneito

Naisten maajoukkue lähileireilee jälleen piiitkän koronatauon jälkeen

Updated: Sep 23, 2021



Naisten avoin maajoukkueleiri järjestetään Suomen Turussa 2.-3.10. Leiri järjestetään ns. normaaliin tapaan eli pääsemme vihdoin jälleen pitkän koronatauon jälkeen yhdessä altaaseen harjoittelemaan. Edellisen kerran leiri allasvuoroineen on järjestetty marraskuussa 2020 Turussa, joten on jopa suotavaa päästä jälleen tositoiminnan pariin.

Leiri on siis avoin ja sinne saa tulla mukaan kaikki naiset ja tytöt, jotka ovat jo hetken harrastaneet uppopalloa ja haluavat kehittää itseään uppopalloilijoina. Leirillä treenataan uppopallon tekniikkaa ja pelataan yhdessä harjoituspelejä. Leireiltä on mahdollisuus päästä mukaan maajoukkuerinkiin tai leirille voi osallistua muuten vain omaksi ja muiden iloksi. Koska Turun hyppyallas on suuri, leiri järjestetään yhdessä miesten maajoukkueen kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olemme samanaikaisesti altaassa, mutta kummallekin ryhmälle on suunnattu omat harjoitteensa.


Leirin aikataulu:

Lauantai 2.10.

9:00 Tapaaminen Impivaaran uimahallilla

9:30 - 11:30 allasvuoro

16:00 - 18:00 allasvuoro

Sunnuntai 3.10.

8:00 - 9:30 allasvuoro

13:30 - 15:00 allasvuoro

Kumpanakin päivänä altaiden välissä pidetään palaveri. On myös mahdollisuus syödä omia eväitä tai ruokailla uimahallin kahviossa tarjolla olevalla kotiruokalounaalla.


Leirin hinta on 10 € (sisältää allasmaksun).

Maksutietoja voi kysellä: Heli Koskinen 0503137721


Ilmoittautumiset 27.9. mennessä tästä linkistä: https://pollsez.com/p/aw10a8b2


Lisätietoja:

Elina Salmela-Marttila

elina.p.salmela@gmail.com



Mitä muuta naisten maajoukkueelle kuuluu kuin ns. “koronataukoa”?


Vaikkei yhteisiä leirialtaita ole ollut, eikä sarjapelejä ole pelattu lähes vuoteen, ei naisten maajoukkuetoiminta suinkaan ole ollut tauolla. Keväällä aktivoiduimme etäleireilemään Teamsin välityksellä kerran kuukaudessa ja kesällä naisten maajoukkuerinkiläiset ahkeroivat erilaisissa varainkeruuprojekteissa, kuten olet sivuiltamme saattanutkin lukea.


Touko-heinäkuussa puuhaa riitti golfpallojen sukeltamisessa, pesemisessä ja myymisessä, eikä sekään toiminta ole vielä edes päättynyt, vaan palloja on käyty sukeltamassa myös näin alkusyksystä. Ja tokihan niitä on myynnissä meillä edelleen. Pesemisessä riitti urakoimista ja yllättäen reenaamiseen liittyvät keskustelut maajoukkueringin WhatsApp-ryhmässä vaihtuivat golfpallojen pesemiseen, hinnoitteluun ja myyntiin liittyviin keskusteluihin. Ette uskokaan, kuinka paljon sitä voikaan ammentaa kyseisestä aiheesta tietoa ja taitoa, kun tekemisen myötä kokemus karttuu ja vinkki vitoset jaetaan yhteiseen käyttöön. Pallojen myynti on sujunut hyvin ja niitä on myyty niin yksityishenkilöille tuttavuuden kautta kuin myös yrityksillekin. Naisten maajoukkueen tukemisen nimissä eräs lajin parissa itsekin vaikuttava tuttumme halusi ostaa nimikkopallon 50€:n hintaan. Iso kiitos vielä kaikille golfpallojen ostajille!


Heinäkuussa starttasi jo entuudestaan tuttu varainkeruuprojekti, nimittäin seinäkalenterin tekeminen. Kuvausviikonloppu ajoittui heinäkuun alkuun kauniissa Ahveniston ja Vanajan maisemissa Hämeenlinnassa. Vedenalaisia kuvia sisältävän kalenterin valokuvaajana toimi Jari Hovikorpi, joka on monelle uppopalloilijalle varmasti tuttu lajin parista. Vedenalaisten valokuvien lisäksi uutena asiana kalenteriprojektiin liittyen olivat yhteistyökumppanit. Saimme luotua uusia yhteistyökumppaneita myymällä markkinointitilaa kalenteristamme. Tämä edistää entisestään varainkeruutyötä, joten iso kiitos tässäkin vaiheessa kaikille kalenterin tekoon osallistuneille tukijoille ja aktiiveille. Maininnat tukijoistamme löytyvät arvatenkin tulevasta 2022 vuoden seinäkalenterista, joka pyritään saamaan myyntiin lokakuussa. Olepa siis kuulolla, jotta varmasti saat omasi!



#4 Elina Salmela-Marttila


283 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page