Search
  • Vedenneito

Naiset vauhdissa Seinäjoella 17.3.
Olemme tällä kaudella pelanneet 1-divarissa joukkueena, jotta saisimme hyviä harjoitusmatseja MM-kisoja varten. Divarissa pystymme pelaamaan yhtenä joukkueena, kun taas naisten ja nuorten sarjassa naisia pelaa kahdessa joukkueessa.


Tapasimme sunnuntaiaamuna Seinäjoen uimahallilla ja tavanomaisesta poiketen, aloitimme päivän photoshootilla. Otimme kuvia pelaajistamme näitä nettisivuja ja MM-kisoja varten.


Kuvauksen jälkeen kävimme läpi taktiikoita ja sitten lähdimme saunan kautta altaalle. Ensimmäisenä vastustajana kohtasimme Nuorten maajoukkueen. Oma pelimme oli hieman alussa hukassa, mutta toista erää kohden saimme omasta hyvästä pelistämme kiinni. Voitimme ottelun kuitenkin selkeästi numeroin (1-2) 2-6.


Altaassa pelattiin yksi peli välissä, kunnes oli taas meidän vuoromme sukeltaa. Vastaamme saimme Seinäjoen ja Vaasan yhteisjoukkueen. Pelillisesti ottelu oli parempi ja tästäkin pelistä otimme voiton kotiin numeorin (0-1) 0-3.


Viimeisessä ottelussa voittoputkeamme tuli uhkaamaan Vantaan Hydromania. Peli oli selvästi päivän paras, jolloin valmentajakin saatiin tyytyäisemmäksi. Peliä pyöritettiin vaihtelevasti molempien päissä ja meilläkin oli hyviä maalipaikkoja tarjolla. Pallo ei vain tällä kertaa uponnut sisään vastustajan päässä ja meille saatiin tehtyä pari maalia, joten tappio piti ottaa kunnialla vastaan numeroin (0-0) 2-0.


Mahtava päivä kuitenkin oli jälleen kerran uppopallon parissa. Seuraavaksi divarikierros järjestetään Hämeenlinnassa ja siellä kohtaamme West Coast UWR 2:n, Nuorten maajoukkueen ja JYVÄSUUN.


Hämeenlinnan kierroksen jälkeen onkin jäljellä enää finaalit Pirkkolassa 27.4.2019. Pysykää kuulolla!


Ilona #9968 views0 comments

Recent Posts

See All