Search
 • Vedenneito

Maajoukkueella avoin leiriallas la 24.10.


Riihimäellä oli tarkoitus pelata lauantaina 24.10. Suomi-sarjan alkuturnaus ja naisten joukkueen oli tarkoitus osallistua päivän peleihin. Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi kaikki joukkueet eivät saaneet riittävästi pelaajia paikalle osallistuakseen turnaukseen, ja muutaman joukkueen jättäytyessä pois kierrokselta koko turnaus päätettiin perua/siirtää myöhemmäksi (5.12.2020)


Naisten kisaharjoittelun kannalta tämä tarkottaisi sitä, että lauantaille ei olisi tärkeää yhteistä harjoitteluaikaa, vaikka suuri osa harjoitusrinkiin kuuluvista pelaajista olikin varannut tuon päivän uppopallolle. Onneksi tilanteita osataan ennakoida ja tehdä ns. Plan b -varautumisia, joten naisten kisavalmistautumisen osalta kierroksen peruuntuminen ei ole este yhteiselle reeniajalle. Hyvä me!


Naisille on varattu avoimen maajoukkueleirin allasvuoro lauantaille 24.10. klo 16:30 - 18:30 Hämeenlinnan uimahallilta. Näin ollen pääsemme starttaamaan jo aiemmin ilmoitetun, saman viikonlopun sunnuntain maajoukkueleirin päivää aikaisemmin ja saamme harjoitteluaikaa myös lauantaille.


Leiri on siis avoin ja sinne saa osallistua samoilla ehdoilla kuin sunnuntain leirillekin (katso aiempi blogiteksti)


Aloitamme leirin kokoontumalla Hämeenlinnan uimahallin ulko-ovien läheisyyteen la 24.10. klo 15:45. Pidämme ulkona pienen palaverin, minkä jälkeen siirrymme pukutiloihin ja altaalle.


Ilmoittaudu leirialtaalle TÄSTÄ.Koronahuomioita:


Koska kuitenkin elämme poikkeusaikaa, tulee vallitseva koronatilanne huomioida leirilläkin. Tutustu siis alla oleviin ohjeistuksiin huolella etukäteen ennen leirille saapumista ja varustaudu asianmukaisella tavalla. Näin voimme kaikki yhdessä ehkäistä koronan leviämistä.


 • Hengityssuojainten käyttö hallilla ja pukuhuoneissa suositeltavaa. Jokaisen osallistujan tulee varata itselleen tarvittava määrä kasvomaskeja mukaan viikonloppua varten.

 • Kipeänä et voi tulla leirille.

 • Palaverit pidetään ulkona tai allastilojen katsomossa riittävät turvavälit huomioiden. Varaudu siis säänmukaisella varustuksella.

 • Eväiden syönnin yhteydessä maskia ei voi käyttää, joten tällöin tulee huolehtia erityisen tarkkaan turvaväleistä (1,5 - 2m) ja käsihygieniasta. Huoltolaukusta (ja varmasti myös uimahallilta) löytyy käsidesiä, mutta oman putelin voi myös ottaa mukaan.

 • "Turhaa" seurustelua sisätiloissa (kahviossa) pyritään välttämään.

 • Pukuhuoneisiin siirrytään riittäviä etäisyyksiä noudattaen, eikä pukuhuoneisiin jäädä turhaan oleskelemaan.

 • Suihku- ja allastiloissakin pyritään pitämään turvavälit, vaikka niissä tartuntariski on kostean ja lämpimän ilman vuoksi pienempi.


Noudatetaan yhdessä näitä ohjeita, niin voidaan minimoida tartuntariskit ja tehdä jokaiselle osallistujalle turvallisempi olo.


Tervetuloa leirille!

Elina Salmela-Marttila & mj-tiimi


110 views0 comments

Recent Posts

See All
 
 • Facebook
 • Instagram
 • Blogger

©2020 Ilona Häsänen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now