top of page
Search
  • Vedenneito

Kiitoskirje!

Piti tulla kirjoittamaan tänne viime viikonlopun Kokkolan divarikierroksesta ja maajoukkueleiristä, mutta tuntuu, että tästä on tulossa hehkutusblogi. SILLÄ, minut yllätettiin ja mulle myönnettiin Vuoden uppopalloilija 2022 -pysti!


Tunnemyrskyiltä ei vältytty, niin ihanalta tuntui saada tällainen tunnustus rakkaan lajin parissa. Tämä jättikiertopalkinto täytti pienen pronssisen mitalin mentävän aukon sydämestäni, sillä sellainen kolo jäi sinne viime vuoden EM-kisoista tiukasta pronssiottelusta Ruotsia vastaan. Kisoista jäi kuitenkin päällimmäisenä kultaiset muistot albumiini, sillä niin upeita onnistumisen kokemuksia ja itsensä ylittämisiä sain kisoissa kokea.


Mahtipontinen palkinnon saateteksti kokoaa upeesti kisat yhteen:

"Ilona Häsänen pelasi PM- ja EM-kisat huikealla tasolla ja oli naisten maajoukkueen paras pelaaja EM-kisoissa 2022. Jatkoajan ratkaisukori Tanskaa vastaan, torjui pronssiottelussa kaksi rangaistuspalloa olemalla täydet 45 sekuntia pohjassa. Ilonan suoritukset kisoissa noteerattiin myös kisojen kommentaattoreiden ja bloggareiden keskuudessa.

Ilona on vaatimaton ja toiset huomioon ottava ja kannustava joukkuepelaaja, joka tekee myös altaan ulkopuolella valtavasti töitä naisten maajoukkuetoiminnan eteen. Ilonan mahtava asenne ja positiivisuus kannustaa myös joukkuetovereita."


Tällaisesta menee ihan roska silmään, kiitos! Tällainen on hyvä muistutus siitä, että välillä täytyy pysähtyä ja fiilistellä, että eteenpäin on tultu, vaikka väliltä tuntuukin, että junnaa paikallaan.

Viime viikonlopun leirillä Kokkolassa oli inspiroivaa nähdä nuoria tyttöjä, jotka nopeudellaan, oppimiskyvyllään ja innokkuudellaan tähtäävät kovaa eteenpäin. Näillä ominaisuuksilla sekä voitonnälällä, motivaatiolla ja ylipäänsä pelaamisesta nauttimisella ne mitalit tulemme tulevaisuudessa uusien flikkojen ja luottopelaajakonkareiden kanssa yhdessä saavuttamaan.


Tämän kesän MM-kisaprojekti loppui ennen aikojaan niin lätkäisin pöytään varasuunnitelman ja lähden tänään kohti Españaa ja työharkkaa, tavoittelemaan unelmia toisen intohimoni kanssa, eli keramiikan! Vaikka tämä kausi loppuikin itsellä vähän aikaiseen, niin ei olisi paljon parempaa kauden päätöstä voinut toivoa, kuin tämän upean kunnianosoituksen vastaanottamien. Kiitos! Gracias!


#99 Ilona Häsänen125 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


Post: Blog2 Post
bottom of page