top of page
Search
  • Vedenneito

Kausi auki


Jihuu, uppopallokausi on nyt avattu maajoukkueleirillä Hämeenlinnassa 24.-25.9.2022.


Osa porukasta kokoontui Hämeenlinnaan jo aamuhämärässä klo 6 Tawast Golfin kentällä, sillä aloitimme päivän varainkeruuteemalla golfpalloja sukellellen. Syyskuun jäähtyneet vedet eivät estäneet rohkeita sukeltajiamme vaan palloja nostettiin lammikoista hurja määrä. Palloja jaettiin matkaan uppopallonaisille ympäri Suomen, joten nyt vain kaikki golfpallo-ostoksille!

Osa otti alkulämpät siis jo golflammikossa, mutta loppu porukka kokoontui Hämeenlinnan uimahallilla iltapäivällä leiriallasta varten. Oli kivaa nähdä taas joukkuekavereita kesän EM-kilpailujen jäljistä ja uusiakin kasvoja oli paikalle saapunut. Kahden tunnin allas sujahti nopeasti harjoitteita tehden ja myös pelaillen.



Seuraavana aamuna herätys olikin inhimillisempi, sillä tapasimme uimahallilla klo 9. Muutama ei päässyt sunnuntain altaille, mutta vastaavasti osa osallistui vain sunnuntain altaille. Harjoittelimme sijoittumista, hyviä syöttöjä, screenejä ja korittamistakin. Päällisin puolin kaikilla tuntui olevan hauskaa ja nauru raikasi. Tsemppasimme toinen toisiamme ja annoimme palautetta puolin toisin. Kiitos myös viimeisen altaan sparraajille.



Altaiden välissä käänsimme katseemme kohti ensi kesän MM-kisareissua Kanadaan ja varsinkin budjettipuoleen. Mietimme erilaisia varainkeruuprojekteja, jotta omavastuuosuutta saadaan pienennettyä minimiin. Budjetin lisäksi valmentajamme motivoivat meitä matkalla kisoihin: tulee nousuja ja tulee laskuja, tehdään työtä ja päästään aina etapilta seuraavalle. Lisäksi puhuimme siitä, että pitäkäämme leireillä hyvää boogia yllä eikä anneta arjen mahdollisten pulmien seurata meitä altaalle asti vaan keskitytään silloin täysillä uppopalloon.


Kiitos kaikille leiristä, hauskaa oli!



#99 Ilona

95 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page