Search
  • Vedenneito

Kalenterikuvauksissa ensi vuoden kalenteria vartenLauantaiaamulla kahvit kouraan Helsingistä ja hurautimme Elinan #31 kanssa Hämeenlinnaan tulevan kalenterin kuvauksia varten. Hämeenlinna onkin jo useammalle joukkueen pelaajalle tuttu paikka pelien suhteen, mutta kuvauskohteeksi valikoitu Ahveniston maauimala oli minulle aivan uusi paikkavalloitus.


Olimme kahdeksan aikaan pelipaikalla ja kuvaukset olivatkin jo alkaneet Satun #9 kuvauksella, joka antoi esimakua tulevaan koetukseen, jossa KKK (=kierto, karvaus, kolmio) muuttui muotoon "kauniisti kameraan katse".


Muita seuratessa tuli hyvin selväksi, että kummasti sitä alkaa yskittää sukelluksissa ilman maskia ja uikkarit tuntuvat mukavan kevyiltä mekkojen ja pyrstöjen jälkeen. Kuvaukset sisälsivät vedenalaisen maailman lisäksi hieman höyryävämpiä tunnelmia rantasaunassa, jossa saattoi bongata sauhuavan savukoneen lisäksi ahvenia kuin myös järveen lompsahtaneen puhelimen. Toki joukosta löytyi tietenkin myös lumoavia uppopallonaisia...


Vinkkiä tulevasta siis ja muistathan laittaa kalenterin jo ajoissa tilaukseen ;) Suuri kiitos kuvaajallemme, Jari Hovikorpi!


Jemmi #16


119 views0 comments

Recent Posts

See All