Search
  • Vedenneito

Historian ensimmäinen etäleiri, check!

Viime lauantaina maajoukkuerinki kokoontui taas uppopallon pariin. Tällä kertaa puitteet olivat hyvin poikkeukselliset, sillä pelivarusteiden sijaan tarvittiin tietokone, jumppamatto ja kuppi kuumaa kahvia. Etäleiri alkoi aamupalan jälkeen klo 10 ja paikkana toimi jokaisen oma koti. Itse leireilin olohuoneen lattialla, sohvan ja television välissä.


Leiri oli kolmen tunnin mittainen ja sen teemoina olivat peli taktiikka, kehonhuolto ja varainkeruu. Pelitaktisissa asioissa palattiin 2019 vuoden MM-kisoihin. Kuvat allastiloista palauttivat mieleen myös sen valtavan pettymyksen, jonka koimme kisojen puolivälierissä. En tiennytkään, että asia vaivaa minua vieläkin näin paljon, mutta kostuvat silmät kertoivat totuuden. Tauon jälkeen toinen tunti lämmiteltiin ja huollettiin kehoa Jussin ja Ellan ohjauksessa. Tiedätkö jo, että Sukeltajaliitolle on tehty oma uppopalloilijan lämmittely opas? Viimeinen tunti käynnistyi pallonkäsittelyharjoituksista, joita Elina oli ideoinut toteuttettavksi kotona kuivalla maalla.


Leirin päätti keskustelu varainkeruusta. Ideoita oli runsaasti tyky-päivien järjestämisestä kasvien pistokkaiden myymiseen. Tämä keskustelu jatkui "virallisen" osuuden jälkeen vielä Whatsappissa. Varmaa kuitenkin on se, että tulevaisuudessa naisten maajoukkue julkaisee taas uuden kalenterin. Pysykäähän kuulolla!


Perinteiset leirit ovat usein hyvin kiireisiä ja tekeminen ja puhe keskittyy pääasiassa altaan tapahtumiin. Pelaaminen on parasta, mutta etäleirin anti oli myös tärkeä. Kerrankin meillä oli mahdollisuus porukalla katsella pelivideoita, kuunnella, jutella ja ideoida. En näkisi mahdottomana, että tätäkin hyvää tapaa kehittyä uppopalloilijana ja joukkueen voitaisiin jatkaa sittenkin kun maailmantilanne on taas ennallaan.


Ensimmäiset etätreenit järjestetään keskiviikkona 16.12. kello 18:30. Laita viestiä jos haluat mukaan 👍#12 Seda

130 views0 comments

Recent Posts

See All
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogger

©2020 Ilona Häsänen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now