top of page
Search
  • Vedenneito

Fiiliksiä kierroksilta ja leireiltä

Juurihan leireilykausi kesän jälkeen vasta alkoi ja nyt ollaan jo helmikuussa! Tähän väliin on kuitenkin mahtunut leirejä ja kisakierroksia. Muistellaanpa niitä hiukan.


Marraskuun alussa vietimme yhden sunnuntain leireillen yhdessä nuorten maajoukkueen kanssa Hämeenlinnassa. Nuorilla oli kisat tulossa, joten yhdistimme voimamme ja saimme molemmat hyvää peliharjoitusta. Konsepti toimi hyvin ja varmasti tulemme näkemään näitä tulevaisuudessakin. Oli ilo nähdä niin paljon porukkaa leireilemässä! Vaikkakin ihmeen monta Björk-pelaajaa mahtuikin altaaseen ;D (katso kuva alla).



Väliaika käytettiin hyödyksi pohtien varainkeruuta ja muutenkin pohtien kaikkea maajoukkuetoimintaan liittyvää.


Seuraava yhteinen tapahtuma olikin divarikauden avaus ja leiri Seinäjoella joulukuun alussa. Varpaat jo vipattivatkin, olihan edellisistä peleistä jo kulunut aikaa. Meillä oli hyvä joukkue kasassa ja pelit osoittautuivatkin todella tasaväkisiksi. Ja se jos mikä oli ihanaa, sillä viime kaudella tasoerot olivat liian kovat SM-sarjassa, eikä kaikista peleistä pystynyt samalla tavalla nauttimaan ja hauskanpitohan on tärkeintä!


Ekasta aamun pelistä Kupla otti täpärän voiton 3-2, mutta jännittäviä hetkiä riitti. Kupla sai ensin korin meidän päätyyn, mutta hetken päästä Kupla rikkoi, jolloin saimme mahdollisuuden tasoittaa rankkarilla ja senhän me teimme, jihaa! Erä vaihtui ja Kupla pääsi taas vauhtiin ja koritti meidän päähän, mutta parin minuutin päästä taas tasoitimme 2-2-tilanteeseen. Kun pelikellossa oli enää 20sekuntia, kävi se kaikkein ikävin eli Kupla pääsi yllättämään vikalla minuutilla pelin päättyessä 3-2.

Seuraava peli oli Joensuuta vastaan. Tässä pelissä tilanne päätyi meidän voitoksi 3-2. Joensuu aloitti vahvasti johtamalla 2-0, mutta meidän kone käynnistyi vain hitaammin ja moottori jaksoi painaa kovemmin, sillä lopulta nousimme tasoihin ja vikan minuutin kohdalla ohi.

Päivän vika peli olikin EUSia vastaan, joka voitettiin samalla kaavalla, tasoihin ja ohi numeroin 2-1. Pelien jälkeen lähdimme syömään ja sitten vuorossa olikin pyjamabileet, sillä olimme vuokranneet talon (paljuineen) osalle porukasta ja pidimme yhteistä palaveria.


Seuraavan päivän leirillä olikin normaalin allastreenin lisäksi tiedossa erikoisohjelmaa, sillä olimme saaneet vapaasukeltaja/uppopalloilijan Iiris Ala-Ollan vetämään meille vapaasukelluksen ABC:ta. Päällimmäisenä jäi mieleen, että raavaatkin miehet ovat pyörtymisvaarassa, liikaa ei kannata syödä ennen treeniä ja että jokainen pystyy olemaan 2 minuuttia hengittämättä pikku treenillä. Kiitos kaikista vinkeistä Irkku!




Joulu meni, uus vuos tuli. Tammikuun lopussa tapasimme taas jengillä Riihimäellä, jossa pääsimme pelaamaan taas divaria. Ja osalla pelejä tosiaan riitti, sillä osa pelasi myös nuorten ja naisten sarjan joukkueissa. Kuulin huhua, että jollakin oli kolmekin peliä putkeen, mutta eipähän tullut tylsää! MJ-porukalla pelasimme pelit Nivalaa, LakSua ja RixHämiä vastaan. Jokaisesta pelistä riittäisi sanottavaa, mutta jos yhden jutun joka pelistä mainitsee niin: Nivalaa vastaan hävittiin, ja ongelmanahan oli se, että valmentajamme olivat Nivalan joukkueessa ja korittamassa, ajai! :D LakSua vastaan pelatessa oma pelimme alkoi sujua ja jatkoaika näytti jo todennäköiseltä, mutta vikalla minuutilla, PAM, teimme korin. Mutta päästiinpäs kuitenkin 4vs4-jatkoaikaa testaamaan, sillä RixHäm-peli meni normaalill ajalla tasan 0-0. Oli siistiä päästä kokemaan tämä uusi pelisääntö ja -muoto, vaikka erittäin tiukan väännön jälkeen se koituikin tappioksemme.


Seuraavana päivänä kokoonnuttiin naapurikuntaan tuttuun Hämeenlinnaan. Teimme hyviä harjoitteita ja pelasimme myöskin runsaasti. On kiva nähdä jokaisen kehitysaskeleita ja onnistumisia ja niiden ahaa-elämysten saaminen vasta onkin kivaa. Ja ihanaa, nähdä motivoituneita nuoria mukana!



Tällaista tällä kertaa! Kiitos kaikille kanssapelaajille ja valmentajille, kun ootte mukana! <3 Ja kiitos kaikille, jotka luette meidän blogia ja pysytte matkassa. :)



Ilona #99

180 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page