Search
  • Vedenneito

Etäleirillä keskusteltiin ajankohtaisista aiheista ja jumpattiin uppopallolla


Taas päästiin leireilemään, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi ei vieläkään päästy altaaseen. Koronatilanne jatkuu epävarmana koko maailmassa, ja tulevan kesän kisojen järjestäminenkin on nyt kyseenalaistettu. Mikäli EM-kisoja ei pelata kesällä 2021, ne todennäköisesti siirretään vuoteen 2022. Voi siis olla, että sekä 2022 että 2023 pelataan suuret arvokisat.


Koronan aiheuttamat poikkeusolot ovat hyvää aikaa treenata fyysisiä perusominaisuuksia, voimaa ja kestävyyttä. Nyt on myös aikaa ikävöidä uppopalloa ja kerätä motivaatiota ja peli-intoa siihen asti, että tilanne taas normalisoituu. Loukkaantumiset kerkeävät parantumaan ja vammoja maltetaan kuntouttaa kunnolla.


Etäleirien sisältö ei juurikaan poikkea live-leireistä, painotus on vain hieman erilainen. Tänään keskusteltiin kaksinkamppailutilanteista ja pohdittiin millaisia ominaisuuksia tilanteissa tarvitaan. Ajatuksissa minulla oli uimapuku päällä, vastustaja edessä ja sininen allas ympärillä. Voiman ja nopeuden lisäksi kaksinkamppailutilanteissa tarvitaan ainakin taitoa sekä tekniikkaa, mutta oveluudesta ja yllätyksellisyydestäkään ei ole haittaa.


Allekirjoittanut ohjasi joukkueelle kuntopiirin, jossa hyödynnettiin uppopalloa painona. Pelinomaisen kuntopiristä teki se, että 4-vuotias tyttäreni pyöri jaloissa ja kyselyllään haastoi omaa keskittymistä.


Leirin viimeisellä tunnilla keskusteltiin taas varainkeruusta. Viime leirillä esiin nousseet ideat saivat lihaa luiden ympärille ja varmistusta, että niiden eteen aletaan tekemään töitä. Helin tekemän kuluarvion mukaan EM-kisojen budjetti vaatii töitä koko joukkueelta.


Jos haluat auttaa meitä mestaruusprojektissamme, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Joukossamme on monen alan osaajia, ja se mitä ei osata, korvataan innolla, voimalla ja sinnikkyydellä. Ehkä juuri me voisimmekin toteuttaa jonkin teidän urakkanne.


Seda #12

68 views0 comments

Recent Posts

See All