top of page
Search
  • Vedenneito

EM-kisat – täältä tullaan!


Enää jäljellä kymmenisen päivää lähtöön. Joukkuettamme odottaa reissu Stavangeriin, Norjaan mittelöimään Euroopan mestaruudesta uppopallon saralla. Joukkueemme on nimetty ja pelaajat ovat:


#1 Irina Viippola, Najadit

#2 Jenni Frondelius, Tampereen Urheilusukeltajat

#5 Saija Jokinen, Tampereen Urheilusukeltajat

#6 Heli Koskinen, Tampereen Urheilusukeltajat (kapteeni)

#8 Ella Parviainen, Najadit

#9 Satu Suomalainen, Riihimäen urheilusukeltajat

#11 Mari Pesola, Nivalan Sukeltajat

#12 Seda Ilksöz-Jussila, Tampereen Urheilusukeltajat

#16 Jemmi Levonen, Najadit

#19 Katja Lind, Najadit

#21 Martta Kitinoja, Joensuun urheilusukeltajat

#22 Olivia Hellsten, Sukelluseura Hydromania

#23 Suvi Mikkilä, Najadit

#25 Jonna Juvonen, Najadit

#99 Ilona Häsänen, Saaristomeren Sukeltajat (varakapteeni)


Valmentajinamme toimivat Jukka Levonen ja Kaj Björk.


EM-kisoissa kokoontuvat 10 eri maan maajoukkueita. Naisten peleissä kullasta kisaavat kahdeksan joukkuetta: Suomi, Ruotsi, Norja, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Tanska ja Espanja. Lohkojaot arvottiin ja alkusarjan lohkoon saimme seuraksemme Itävallan, Sveitsin ja Norjan.


Ensimmäiset pelit pelataan sunnuntaina 26.6., jolloin kohtaamme ekassa matsissa Itävallan. Seuraavana päivänä vastaan asettuu Sveitsi ja tiistaina 28.6. kohtaamme Norjan. Näiden otteluiden tulokset taas määrävät seuraavien päivien tahdin. Finaaliottelut pelataan perjantaina 1.7. Lisätietoa aikatauluista löytyy kisojen nettisivuilta.


Joukkueemme on intoa ja asennetta täynnä, joten voittamaan lähdetään. Joukkueessa on niin kokenutta konkaria kuin ensimmäistä arvokisakokemustaan kartuttavaa pelaajaa. Osasta pelaajista löytyy pelaajaesittely täältä.



Vietimme viimeistä leiriä Turussa 11.-12.6. ennen kisoja ja hioimme taktiikkaamme. Kohta saamme taas näyttää mihin meistä on ja pelata upeita, kovia kansainvälisiä pelejä. Menemme nauttimaan ja voittamaan.


Vaikka nyt keskitymmekin täysillä tuleviin kisoihin, siintää mielessä jo ensi kesän MM-kisat Kanadassa. Kovan treenaamisen lisäksi arvokisat ulkomailla vaativat hyvin paljon varainkeruuta, jota olemmekin tehneet talkoilla, kalentereilla, golfpalloilla jne. Jos haluat lähteä tukemaan matkaamme kohti mestaruuksia, niin ota ihmeessä meihin yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä tarkemmin.


Jaamme @uppopallonaiset-kanavilla somessa striimauslinkkejä, jotta pääsette katsomaan pelejä ja kannustamaan meidät voittoon. Hurraa!



#99 Ilona Häsänen




198 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page